Wood Rack-seriens vedställ - ett elegant sätt att ha nära till värmen

Den stilrena produktfamiljen Wood Rack är en idealisk lösning för dig som vill ha veden där du behöver den - nära eldstaden. Vedställen är elegant formgivna för att kunna bli en del av heminredningen i hem, där man använder och lagrar vedträn. I Wood Rack går snygg design och praktisk användbarhet hand i hand - precis som i Stalas övriga produkter. Produktfamiljen Wood Rack, som utvecklats i samarbete med Pentagon Design, har fått ett hedersomnämnande i designtävlingen Plootu Fennica.

Wood Rack vedställ


Wood Rack 360
fungerar som mellanlagringsplats för ved på gården, i carporten eller på altanen. Vedstället går även utmärkt att använda inomhus. Totalt rymmer det 360 liter vedträn.

Wood Rack Cover är en skyddshuva avsedd för utomhusstället. Den hållbara huvan ger vedstället ett städat utseende och ser till att veden hålls torr i alla väder - även ute i det fria. Tack vare det smarta häftsystemet kan du enkelt plocka ved ur traven utan att ta av huvan. Huvan säljs separat.

Wood Rack 40 är en bärbar vedkorg avsedd för transport av vedträn in i huset. Handtaget i trä gör korgen behaglig att bära. Den sirligt utformade korgen framhäver vedträna som en vacker del av inredningen.

Wood Rack 120 är ett vedställ avsett för elegant förvaring av ved inomhus. På den smarta mellanhyllan kan du förvara t ex tändved eller tändstickor. Sidorna på vedstället kan samtidigt fungera som eldställ med plats för dina eldverktyg. Detta enkelt eleganta vedställ fungerar även bra som exempelvis tidningsuppsamlare eller liten bokhylla.


KÖP I VÅR WEBBUTIK!