Bekymmersfri matlagning runt en stålklädd köksö

Nina och hennes familj drömde om en stor köksö till köket i sitt nya hem. Där skulle alla få plats att laga mat. Materialet i bänkskivan skulle absolut vara rostfritt stål på grund av att det är så lättskött. Ytan skulle tåla stänk och matlagning samt vara lätt att hålla ren. Målbilden var ett bekymmersfritt och hygieniskt kök med mycket förvaringsutrymme.

Stala Tailor-made-stainless steel worktop-1.jpg

För Nina var en bänkskiva i rostfritt det enda rätta alternativ som hon ens övervägde när det gäller materialvalet. Tillsammans med sin man åkte hon runt till köksbutikerna i huvudstadsregionen och sökte efter en stor köksö. I en butik stötte de på en produktrepresentant som berättade för Nina om möjligheterna med måttillverkade rostfria bänkskivor.

Stala Tailor-made-stainless steel worktop-6.jpg

I köket i övrigt föll valet på eleganta svarta luckor från Puustellis sortiment. Denna snygga och moderna helhet kompletterades med en rostfri bänkskiva ur Stalas Tailor-made-sortiment samt rostfria handtag och vitvaror. Detta trendiga kök med sin stora köksö formligen inbjuder till matlagning.

Ända från början stod det klart att Ninas familj skulle få ett svart kök, eftersom mycket av hemmets övriga inredning går i svart. Stålbänkskivan tillsammans med de rostfria vitvarorna och handtagen bildar tillsammans en modern helhet där pricken över i utgörs av en formidabel köksblandare.

Frukostskåp ger funktionalitet

Stala Tailor-made-stainless steel worktop-23.jpg

I detta fina kök begränsas inte funktionaliteten och moderniteten endast till de synliga ytorna – den har även tagit sig in i skåpen. Ett rymligt frukostskåp håller ordning på köksmaskiner, porslin och matvaror och döljer dem vid behov. Även i frukostskåpet valde man en rostfri bänkskiva till hyllan med köksmaskiner just på grund av dess lättskötthet, hållbarhet och hygienitet. Här kan man tala om bekymmersfrihet i praktiken!

Ett kök för krävande bruk

Stala Tailor-made-stainless steel worktop-3.jpg

Det här svarta köket med sin köksö är tydligt planerat att användas för dagligt bruk. Valen av ytmaterial, vitvaror och skåplösningar är som gjorda för en familj som älskar matlagning. Hållbarhet, lättskötthet, bekymmersfrihet och hygienitet är värden som håller från år till år, årtionde till årtionde. Vem skulle väl inte vilja bo och laga mat i ett så fint kök?

Stala Tailor-made-stainless steel worktop-5.jpg

Läs mer:

> Skräddarsydda diskbänkar - kvalitet in i minsta detalj

> Planera din egen diskbank här

 

Alla nyheter

Stala på sociala media

#stainlessforlife