Det var en gång två starka varumärken har gått ihop och blivit ännu starkare. Tillsammans kommer de kunna leverera ännu mer och bättre, nästan vart som helst i världen.

Stala och Alveus är starka, oberoende varumärken, som nu ingått i en ännu starkare allians tillsammans. Med två unika varumärken att välja mellan kan du få det bästa i designväg för dina behov och din smak. Det är inte utan spänning som vi välkomnar denna nya epok, då Stala och Alveus sammanstrålar kring en gemensam passion för förstklassig kvalitet med flera decenniers erfarenhet av att kombinera rostfritt stål med vacker och funktionell design.

logot2.png

Vad är det som gör oss unika?

STALA: Skandinavisk precision. Inget som saknas – inget onödigt.

Vi känner en stor stolthet över våra produkter, som formges och tillverkas med yttersta omsorg och noggrannhet. Vår ledande filosofi går ut på att skapa produkter som är vackra, högfunktionella och hållbara. Prisvinnaren StalaTex™ med sina mönstrade ytor av rostfritt stål är ett utmärkt exempel på detta. Med denna världsledande teknik ger vi liv åt det rostfria stålet på ett helt nytt sätt. Läs mer om StalaTex.

 

ALVEUS: Höj volymen på ditt kök och ge uttryck åt dig själv – vem du än är, vilken stil du än har

Alveus stolta arv påverkas starkt av influenser från medelhavskulturen och bygger på att skapa produkter som inte bara är funktionella och håller hög kvalitet, utan också att ta fram vackert formgivna diskbänkar i olika material med flera olika färgalternativ. Vårt extremt breda och mångsidiga produktsortiment ger dig total frihet att uttrycka dig själv!

Monarch är vår representativa och unika serie vackert färgade rostfria stålprodukter, som ger dig möjlighet att bygga ett riktigt extraordinärt kök. Läs mer om Alveus på engelska här.

 

Vad för oss samman?

Tillsammans ger vi dig de bästa förutsättningarna att styla ditt kök – hjärtat i ditt hem. Genom vårt breda urval och vårt fokus på funktionalitet och design hjälper vi dig att fritt och obehindrat uttrycka ditt verkliga jag.

Frihet att uttrycka dig själv

Mångfald med fokus på funktionalitet och design

Våra produktportföljer kompletterar varandra och gör sortimentet ännu bredare, vilket ger dig verklig frihet att uttrycka dig själv. Vi tror på funktionalitet och gör inga kompromisser när det gäller designen.

Rostfritt stål som är unikt

Våra innovativa teknologier väcker det rostfria stålet till liv. StalaTex med sina unika och prisbelönta mönster och Monarch med sina olika färgalternativ innebär tidigare oanade möjligheter för rostfritt stål som inredningsmaterial.

Bli individuell

Med de möjligheter att skräddarsy som Stala Designer ger och med Alveus individanpassade produkter blir möjligheterna nästan obegränsade för vem som helst att skapa ett unikt kök i sitt eget hem.

Hand i hand med naturen

Med tacksamhet gentemot den omgivande naturen förbinder vi oss att ta ansvar för den. Vi strävar efter långsiktiga, hållbara produkter med en ekologisk livscykel. Läs mer om hållbarhet i artikeln Ansvarstänkande hos Stala och Alveus – att samexistera med naturen (på engelska).

Videoinspelning av lanseringshändelsen

En videoinspelning av lanseringshändelsen online kan ses här >

 

Stronger together

Stala på sociala media

#stainlessforlife