Careers – Stala Oy

50 år av finsk design och kunnig bearbetning av rostfritt stål. Stala Oy är ett globalt teknikföretag baserat i finska Lahtis. Vår engagerade och kunniga personal är den allra viktigaste tillgången i allt vad vi gör. Expertkompetens, högklassig hantverksskicklighet och kontinuerlig utveckling är värden som vi på Stala haft med oss sedan första början.

Och dem håller vi alltjämt fast vid.

Jobba hos oss: Lediga jobb just nu

Öppen ansökan

Om du inte hittar något ledigt jobb som passar just nu, kan du skicka en öppen ansökan till oss. Vi matchar kompetenserna och önskemålen hos varje sökande mot alla de jobbmöjligheter som dyker upp hos oss nu och framöver.

Skicka din öppna ansökan till jobs@stala.com

Läs våra medarbetares karriärberättelser

Vill du veta hur det är att jobba på Stala? Vi anställer proffs från en mängd olika områden. Här är några av deras berättelser.

Henri Tietäväinen

Jag ansökte om ett jobb på Stalas lager år 2005. Då hade jag ingen utbildning i lagerarbete och därför fick jag inte heller jobbet. Men genom en rekryterare fick jag ett jobb på ett annat ställe och efter bara fyra månader anställde Stala mig direkt. Under min karriär på Stala har jag arbetat med både paketering av diskbänkar, på lagret och som en del av inköpsteamet. Jag har alltid velat jobba så mångsidigt som möjligt, både när det gäller det fysiska och det mentala. Därför har jag försökt modellera min anställning efter vad jag känner att jag trivs med.

Utöver själva jobbet har jag utbildat mig inom lagerarbete och skaffat speciell, yrkesmässig behörighet inom branschen samt som logistiktekniker. Dessutom har jag jobbat som skyddsombud och som arbetsplatsombud. Jag gillar att tillhöra en arbetsgemenskap som inte begränsar mig utan som ger mig möjligheter att växa och förverkliga mig själv.

Sari Hasanen

Jag har jobbat på diverse olika positioner inom Stala i 32 år. Från säljsekreterare till regionansvarig säljare och från exportassistent till säljsamordnare – jobbtitlarna har avlöst varandra men försäljning och kundservice utgör själva kärnan i mitt arbete och ger mig fortfarande inspiration efter alla år. Det har varit ett nöje att vara en del av Stalas otroliga tillväxthistoria, att se företaget växa på de internationella marknaderna och att inspireras om och om igen av våra innovativa produkter. Jag är stolt över att få jobba tillsammans med mina trevliga och kompetenta medarbetare på Stala och att betjäna vår stora skara kunder i både Finland och Skandinavien.

Hermanni Valtola

Jag började arbeta åt Stala Group år 2019 som IT-praktikant. Först jobbade jag i huvudsak på Stalatube, men år 2020 gick jag över helt till Stala. Jag arbetar med alla anställda på företaget och har deltagit i projekt av olika slag. Det som är speciellt bra på Stala är att jag kan arbeta självständigt så mycket jag vill. Hos Stala får man alltid stöd och uppmuntran men företaget uppmuntrar till självständigt arbete och lärande.

Stalas värdegrund

 

                   Socialt

                   Inspirerat

                   Ärligt

                   Innovativt

Stala på sociala media

#stainlessforlife