Denna jul ger vi vårt stöd till behövande barn via SOS Barnbyar

Denna jul ger vi vårt stöd till behövande barn via SOS Barnbyar. Juldonationerna bidrar till att skydda nödställda barn i Finland.

SOS-Joulubanneri-700px-2021-ruotsi.jpg

Vi vill önska alla våra samarbetspartner en riktigt God Jul och ett framgångsrikt år 2022!

Det gångna året 2021 har varit betydelsefullt för oss och det kommande året blir säkert ännu mer betydelsefullt. Under 2022 firar vi nämligen 50 år av stålkantad historia. Jubileumsåret kommer att föra med sig häftiga produktlanseringar, nya innovationer samt ledande designkompetens. 

​​​​​​Från allra första början har vi förlitat oss på kompetenta visionärer och ansvarsfull och långsiktig utveckling. 

Här kan du se vårt juldonationsdiplom.

 

SOS-Barnbyar

SOS Barnbyar arbetar världen över för alla barns rätt att växa upp i trygghet. De påverkar myndigheter och beslutsfattare. De ser till att familjer får hålla ihop. De stärker föräldrar för att förhindra att de tvingas ge upp sina barn – och de finns där om det värsta redan har hänt. SOS Barnbyar ger barn och unga förutsättningar att forma sitt liv och bidra till en hållbar framtid för sig själva och sina samhällen. Läs mer om SOS Barnbyar.

 

Öppettider under julen

Vår säljsupport hjälper dig ända fram till och med torsdag 23/12 2021. Ring +358 3 882 1133 eller skicka e-post till sink.sales@stala.com. Efter julhelgerna finns vi på plats igen från och med måndag 27/12 2021. Produktionen i Lahtis håller stängt 23/12 2021-2/1 2022.

 

Alla nyheter

Stala på sociala media

#stainlessforlife