Diskhoar som BIM-objekt för arkitekter och planerare

Stala diskhoar finns nu som Revit-objekt

På önskemål från arkitekter och planerare har vi publicerat Stalas diskhoar som Revit-objekt. Alla diskhoar som kan monteras på en bänkskiva finns nu i Stalas objektbibliotek, som omfattar mer än 30 olika modeller av antingen rostfritt stål eller trendig kvartskomposit.

Stala design diskho Max av rostfritt stål

Objektbiblioteket finns att ladda ner från vår planerarsida eller via tjänsten ProdLib, avsedd för planerare. Genom att använda Stalas färdiga diskho-objekt går arbetet snabbare och smidigare. Mått och koder blir de rätta, vilket även underlättar för entreprenören eller byggherren.

Alla Stalas produkter är märkta med Design from Finland. Vi utvecklar våra produkter utifrån de önskemål vi får in från marknaden och från dem som använder våra produkter. Då kan vi vara säkra på att behov och kvalitet möts vid vattenkranen, som ju står för en av köksarbetets och vardagens viktigaste funktioner.

Stalas diskho Max undermonterad i en stenskiva

Utöver Revit-objektbiblioteket finns Stalas hoar och diskbänkar även som GDL-objekt, anpassade för programmet ArchiCad. Läs mer på vår planerarsida, där du även hittar de nedladdningsbara filerna.

Du kanske också är intresserad av:
Kökstrender på bostadsmässan i Björneborg >>
Nyheter på köksmässan i Milano 2018 >>

Alla nyheter

Stala på sociala media

#stainlessforlife