Lyxiga diskhoar i olika storlekar

Max-seriens moderna diskhoar maximerar funktionaliteten i köket


Max-familjens sortiment av diskhoar utökas med fyra moderna hoar, varav två med hål för kran. På önskemål från våra kunder har Max-familjen vuxit med ett antal mycket rymliga och imponerande diskhoar. I samband med uppdateringen av sortimentet försvinner även den lilla utstjälpningshon MX-17 ur Max-sortimentet.

Sex hoar i diskhofamiljen Max
Den nya diskhofamiljen Max

Rostfria kvalitetshoar - det bästa för ditt kök

I kök där storlek och utseende är viktiga faktorer erbjuder våra rostfria kvalitetshoar maximal funktionalitet. Max-familjens diskhoar är djupare än vanliga hoar och utrymmet är optimerat för att det ska vara lättare att diska stora kastruller, grytor och plåtar. Här finns plats både till att tina rejäla stekar och kyla ner varma kokkärl.

Modern diskho MX-50 av Stala
Diskho Max MX-50 planlimmad i en stenskiva

Modern design är utvecklad för den Nordiska smaken

Max-hoarnas moderna och rena design gör att de passar den nordiska smaken, både när det gäller enkelhet och anpassningsbarhet. Tack vare den innovativa och strömlinjeformade bottendesignen rinner vattnet effektivare ut ur hoarna, vilket gör både diskningen och renhållningen lättare.

Potatis i den stora diskhon MXT-50
Diskhon MXT-50 har en innovativ bottenform och MONOedge kantform

Alla Max-familjens diskhoar är utrustade med MONO-Edge, vilket gör att de passar alla bänkmaterial och monteringsvarianter. I de modeller som utrustats med ett hål för kran ingår ett mycket kraftigt armaturstöd som standard för att det ska vara möjligt att välja kran fritt utan att behöva pruta på alternativen.

En stor diskho - med eller utan kranområde

Trenden just nu är i hög grad att välja en enda, stor diskho till köket. Max-familjen svarar upp med att erbjuda flera olika alternativ. Den största diskhon mäter hela 700 x 400 x 200 mm, och kan fås både med (MXT-70) eller utan (MX-70) hål för kran. Det är den största hon i Stalas hela sortiment och den uppfyller behoven från den mest krävande av hemmakockar när det gäller allt från förberedelser till diskning. Med hjälp av en träskärbräda och ett durkslag som finns som tillbehör, går det att öka användbarheten ytterligare.

En köksbänk av trä med en infälld diskho i
Diskhon MX-40 infälld i en bänkskiva av trä

Diskning av ugsnplåt
Max-hoar kan även undermonteras i stenskivor

Läs mer om Max-familjens diskhoar här.

Alla nyheter

Stala på sociala media

#stainlessforlife