Nu kan du ladda ner Revit-objekt på måttbeställda diskbänkar och stänkpaneler från Stala

Revit_ProdLib_objektit.jpg

Vi har kompletterat vårt redan välfyllda objektbibliotek med Revit-objekt på alla måttbeställda Seven-diskbänkar och stänkpaneler. Nu kan du använda de verkliga måtten i köket för att planera perfekt måttanpassade diskbänkar och stänkpaneler i Revit. Stalas Revit-objektbibliotek innehåller Seven-seriens samtliga bänkskivor, stänkpaneler och kompatibla diskhoar i både rostfritt och komposit.

Objekten finns i programmet ProdLib

Stalas Revit-objekt finns att ladda ner i gratisprogrammet ProdLib. I ProdLibs gränssnitt kan du välja mellan svenska, engelska och finska. Dimensioneringen och planeringen av de måttbeställda objekten gör du i Stala Designer, som integrerats i ProdLib, innan du exporterar dem till Revit.
Stalas Revit-objekt är kompatibla med version 2015 och senare. Mer detaljer om hur du använder Revit-objekten tillsammans med Stalas måttbeställda produkter hittar du i vår instruktionsvideo.

Vad menas med ProdLib?

ProdLib är en produktkatalog för arkitekter och byggplanerare. Att använda ProdLib som stöd vid planeringen ökar effektiviteten i arbetet samt håller källdata uppdaterade, eftersom allt innehåll automatiskt uppdateras till den senaste versionen.

Vad menas med Revit?

Revit är ett datamodelleringsprogram för byggnader (BIM, Building Information Modeling), och innehåller verktyg för arkitekter, planerare och byggproffs. Med hjälp av programmet kan professionella planerare och byggentreprenörer föra idéer från konceptstadiet till byggfasen på ett koordinerat och enhetligt, modellbaserat tillvägagångssätt.

Alla nyheter

Stala på sociala media

#stainlessforlife