Ny konstruktion för väggskivan PANEL

Vi har gjort en konstruktionsändring när det gäller väggskivan PANEL, efter önskemål från våra kunder. Vi har tagit bort den 15 mm höga avfasningen, som vid installationen var tänkt att klämmas in mellan väggen och bänkskivan. PANEL kommer framöver vara jämn och slät i alla kanter.

StalaTex_stainless_steel_back_panel_taustapaneeli_Panel.jpg
Stalas väggpanel PANEL tillverkas alltid efter kundens egna mått. Låga stänkpaneler är nu trendiga. På bilden visas StalaTex-mönstret Lerjord.

Väggen mellan över- och underskåpen, skåpgavlarna eller golvsockeln

Tack vare ändringen kan väggskivan nu även installeras i efterhand, till exempel på väggen mellan över- och underskåpen i köket eller tvättstugan. Dessutom passar väggskivan som täcksida i änden av skåpraden eller på köksön eller som sockelbeklädnad utmed golvet.

Feedback från våra kunder har lett till att PANEL nu är ännu mer användbar. Till exempel går StalaTex-sortimentets isflaksmönster nu att installera vänt åt vilket håll man vill.

Ändringen börjar gälla direkt och har ingen inverkan på priset. Planera väggpanelerna med hjälp av vårt nya planeringsprogram Stala*Designer.

StalaTex-Jaalautta-Ice-floe-valitilalevy.jpg
StalaTex-mönstret Isflak är ett motiv som lever med väggpanelens längd och höjd. Läs mer på vårt produktblad.

Läs mer:
StalaTex väcker liv i rostfria stålytor >
Tunn baspanel med StalaTex-mönster – se bilder >

Alla nyheter

Stala på sociala media

#stainlessforlife