Pasi Kallio tar över som vd för Stala

Försäljnings- och marknadsdirektören Pasi Kallio har kallats in som vd för Stala Oy från och med 2020-01-01. Nuvarande vd:n Tuija Rajamäki tar istället över som styrelseordförande för Stala efter 15 år som företagets vd.

Stala-factory-Pasi-Kallio-Tuija-Rajamäki-600x400.jpg

Tuija Rajamäki:

Livet handlar för ganska många av oss i huvudsak om arbetet och först därefter om livet i övrigt. Nu har det blivit dags för mig att vända blad och växla ordning – att leva livet i första hand och först därefter koncentrera mig på arbetet. Därför ändras marschordningen på Stala från och med början av januari 2020. Pasi Kallio ska lotsa Stala-skeppet som dess vd utan att för den skull glömma bort er, kära kunder, i sin roll som försäljningsdirektör. Själv fortsätter jag i rollen som styrelseordförande.

Stala får i Pasi en ivrig, yrkeskunnig och energisk frontfigur och jag önskar honom lycka till med de nya uppgifterna!

Tuija-Rajamäki-Stala-400x400.jpg

Pasi Kallio:

Att bli vd för Stala ser jag som en hederssak. Under nästan sju år har jag varit med om att lyfta Stalas försäljning till nya siffernivåer och nu fortsätter jag mer iver med att utveckla Stala ur ett mer övergripande perspektiv.

Stalas fantastiska personal, de nya lokalerna, vårt globala partnernätverk och vår breda kundkrets ger mig en stark känsla av tillit inför framtiden!

Stala-Pasi-Kallio-400x400.jpg


LÄS MER:
Stalas historia började redan på 1970-talet >
Världens bästa diskho med nya köksredskap >

Alla nyheter

Stala på sociala media

#stainlessforlife