Stala lanserar en ny serie diskhoar i helsvart: Stala Essent

Kök finns i många olika storlekar, och så ska det ju vara. Därför är det viktigt att planeringen av ditt nya kök inte behöver anpassas efter valet av diskho, utan tvärtom. Valet av diskho ska spegla hur du vill ha det i köket – det är då planeringen blir enkel och rolig! I Stalas nya Essent-kollektion hittar du alltid en diskho med de rätta dimensionerna, oavsett storleken på kök och köksskåp.

Stala Essent_svart ho

Det speciella med Stala Essent är den helsvarta diskhokollektionen. De svarta komposithoarna kompletteras av detaljer i svart: ett svart bräddavlopp, en svart korgbottenventil och en svart silkopp. Hoarna har en smal kant, vilket ytterligare förstärker den eleganta helheten. De helsvarta hoarna passar perfekt till moderna köksinredningar.

Essent_uutinen5.jpg

Stalas Essent-kollektion består av tre olika komposithoar avsedda för skåpstorlekar på 40 cm, 50 cm och 60 cm samt större. Diskhoarna tillverkas av ytterst hållbar kvartskomposit, som består till 80 % av kvarts. Kvartskomposit är bra på att stå emot både slitage och värme. Fastsättningen fram- och baktill gör diskhon lätt att montera då skåpen inte behöver gröpas ur.

3allasta_800px.jpg

Den moderna och minimalistiska designen visar sig bland annat i tajta hörnradier (R12), smala kanter och släta, rena ytor. Det gör rengöringen enkel och ytorna hygieniska.

Essent_uutinen4.jpg

Stala Essent strävar efter det enkla valet av diskho. Att samma diskho finns i flera olika storlekar för olika skåpbredder räcker inte – kollektionen har också en enda kantprofil, vilket gör att samma ho monteras lika bra både nedfälld och underlimmad. Det behövs inga ytterligare modeller! Diskhoarna i Essent-kollektionen gör sig allra bäst undermonterade i en bänkskiva av sten men de fungerar också lika bra nedfällda i andra typer av bänkskivor.

Essent_uutinen3.jpg

Till sortimentet finns flera olika tillbehör. Avrinningskärlet Wash-1 och avrinningsunderlaget Wash-2 kompletterar varandra perfekt och passar finns ihop med Essent-modellerna. Det ihoprullbara torkstället med sina detaljer i svart är ett elegant och praktiskt komplement till Essent-hoarna. Ytterligare arbetsyta får du med Set-2, Stalas skärbräda i ek, som gör sig utmärkt ovanpå eller bredvid diskhon.

Essent_uutinen2.jpg

Stalas Essent-kollektion i ett nötskal:

- Modern, minimalistisk design
- Passar i neutrala och moderna kök
- All-black – en diskho i helsvart
- Passar till alla skåpstorlekar
- Underlättar köksplaneringen

Läs mer:

> Stala Essent kollektion

 

Alla nyheter

Stala på sociala media

#stainlessforlife