Stala hjälper dig under hela sommaren

Den svenska naturen står i blom och sommarsemestrarna närmar sig med full fart. Våra säljare står redo för att hjälpa dig under hela sommaren på telefon +358 3 882 1133 eller e-post sink.sales@stala.com.

Som samarbetspartner är du viktig för oss! För att kunna betjäna dig ännu bättre under de rådande, svåra omständigheterna, kommer vi undantagsvis att stänga vår produktion i Lahtis i endast två veckor denna sommar. Det kommer att påverka order-/leveranstidtabellerna på följande sätt.

Lagervaror 

Leveranserna av lagerförda varor fortsätter på normalt vis under hela sommaren, så långt lagret räcker.

Måttbeställda Seven och stänkpaneler

Produktionen av måttbeställda Seven-diskbänkar och stänkpaneler inklusive StalaTex-produkter håller stängt i vecka 29–30. Senaste beställningsdatum för leveranser innan vecka 31 är fredag 26/6 2020.

Vi ber dig vänligen notera att produktionen rullar med nedsatt kapacitet två veckor innan och efter semesteruppehållet. Skicka gärna in din beställning i så god tid som möjligt för att försäkra dig om att den önskade tidtabellen håller.

Tailor-made-bänkskivor

Fabriken som tillverkar Tailor-made-bänkskivor i Sverige håller stängt i vecka 29–32. Senaste beställningsdatum för leveranser innan vecka 29 är torsdag 18/6 2020. Beställningar som inkommer efter midsommar behandlas i den ordning de inkommit och levereras från och med vecka 33.

Vi önskar dig en riktigt solig, glad och god sommar! Håll dig frisk!

 

Alla nyheter

Stala på sociala media

#stainlessforlife