Stala presenterar nya premiumdiskhoarna Ultra

Med stolthet presenterar vi på Stala nu den nya diskhofamiljen Stala*Ultra, med kvalitet in i minsta detalj. Ultra tillhör diskhoarnas absoluta elit – en premiumprodukt för dig som inte nöjer dig med något annat än det allra bästa. Ultra-familjen har ett modernt och minimalistiskt formspråk och den omsorgsfulla designen passar ihop med alla köksstilar. Hela Ultra-sortimentet präglas av lättskötthet, hygien och funktionalitet.

Ultra-70_03_800px.jpg

Ultra-familjens diskhoar och diskbänkar gör sig bäst som underlimmade i bänkskivor av sten, komposit eller keramik men tack vare det väl genomtänkta utförandet går de även att montera ovanpåliggande eller infällda.

Ultra-seriens modeller är genomtänkta in i minsta detalj. Bräddavloppet och utrinningsavloppet är integrerade i själva diskbänken, vilket tar elegansen, funktionaliteten och hygienen till en helt ny nivå. Det fogfria utförandet är en fröjd även för kräsna ögon och gör att hygienen blir en del av livet.

Totalt omfattar Ultra sju olika diskbänksmodeller med 1, 1,5 respektive 2 hoar i olika storleksalternativ. Välj din egen favorit!

Ultra-34-34_01_800px.jpg

Den tunna och låga mittavdelaren utgör ett ultramodernt blickfång

ULTRA-34-20-LD_03_800px.jpg

Den ultramoderna, tunna och låga mittavdelaren utgör pricken över i-et hos 1,5- och dubbelhomodellerna och gör dessutom diskbänken lättare att rengöra, eftersom toppen därmed blir en enda, enhetlig yta i rostfritt. Avdelaren gör två hoar av en. Det underlättar diskningen och gör det enklare att separera smutsiga kärl från varandra. Att mittavdelaren är så smal ger dessutom mer välbehövligt utrymme åt själva hoarna. Rostfritt stål är hållbart och hygieniskt och nu även ytterst lätt att hålla rent.

Ultra-34-20_01_800px.jpg

Det integrerade avloppet tar hygienen till en helt ny nivå

En av specialiteterna hos Ultra är det integrerade avloppet. Tack vare integrationen blir avloppet helt och hållet fogfritt. Därmed höjer vi hygienen ytterligare en nivå. I en diskho som saknar skarvar kan heller ingen smuts ansamlas i skarvarna. Avsaknaden av fogar gör naturligtvis också diskbänken lättare att rengöra. Det designade locket som visas på bilden ingår.

ULTRA-34-20-LD_design cover.jpg

Bräddavloppet är integrerat – premium-klass in i minsta detalj

Det integrerade bräddavloppet är en genomtänkt detalj som ger en känsla av toppkvalitet och modernitet och dessutom gör diskhon enklare och säkrare att rengöra. Toppkvalitet in i minsta detalj.

ULTRA_Overflow_800px.jpg

Nu finns nya Stala-tillbehör!

Nu säljer Stala även de nya rostfria avrinningskärlen Wash-1 och Wash-2, som passar till alla Ultra-familjens diskhoar. Avrinningskärlet Wash-1 bildar tillsammans med avrinningsunderlaget Wash-2 en enhetlig serie rostfria tillbehör, som kan användas tillsammans eller vart för sig. I det större kärlet Wash-1 kan du tvätta och skölja grönsaker och låta dem rinna av. Det mindre kärlet Wash-2 är perfekt för att lägga till exempel smutsiga bestick eller glas i. Avrinningskärlen talar samma skandinaviska Stala-formspråk och passar därmed utmärkt att användas parallellt. Durkslagen kan dessutom förvaras inuti varandra, så tar de mindre plats. Materialet i de båda avrinningskärlen är modernt, mönsterdekorerat rostfritt stål.

Ultra-70_02_800px.jpg

Läs mer:

> Ultra-familjens diskbänkar och -hoar

> Avrinningskärlet Wash-1 i rostfritt stål

> Avrinningsunderlaget Wash-2 i rostfritt stål

 

Alla nyheter

Stala på sociala media

#stainlessforlife