Stala ONE-diskhofamiljen växer

Stala ONE-diskhofamiljen utökas nu med fyra nya modeller. Dessa tillägg omfattar olika storlekar av enstaka diskhoar och kompletterar den befintliga produktlinjen.

ONE_bowls_showroom_800px.jpg

Stala ONE står som den första 100% klimatreducerade rostfria diskho-serien. Denna moderna diskhofamilj kombinerar elegant design, hållbarhet och användarcentreradhet på ett sömlöst sätt.

Genom att spegla essensen av skandinavisk design, förenar Stala ONE funktion med nordisk minimalism och installationsmetoder. Dess hållbara och stiliga material, tillsammans med innovativa funktioner, gör den lämplig för både moderna och traditionella kök.

Med introduktionen av fyra nya modeller omfattar nu Stala ONE-serien 20 olika rostfria stålsinkar. Tillgängliga i olika storlekar, med enstaka, 1,5 och dubbla diskhoar, med eller utan arbetsytor. Stala ONE-produkter tillverkas på Stalas fabrik i Lahti, Finland. Diskhoarna har ett unikt dynamiskt mönster på arbetsytor, skapat med Stalas prisbelönta laserteknik. Diskhoarna är optimalt dimensionerade, och Flow-silen förbättrar både praktisk användning och ger diskhon en tilltalande utseende.

De nya modellerna fortsätter Stala ONE:s miljöresa

Genom samarbete med det globala klimatföretaget South Pole verifierar vi våra växthusgasutsläpp, sätter minskningsmål och finansierar klimatåtgärder i linje med koldioxidavtrycket från vår ONE-produktserie. Dessa nya modeller fortsätter samma hållbarhetsväg som andra Stala ONE-hoar.

"Det är viktigt för oss att bidra till att bygga en hållbar framtid", säger Stalas VD Pasi Härkönen. "Därför är vi engagerade i kontinuerlig förbättring och minskning av utsläpp över tiden. Som bevis på detta bär vi stolt South Pole Funding Climate Action-märket på Stala ONE-hoar."

Användarcentrerad design

Användarcentreradhet är kärnan i funktionell design. "I utformningen av alla våra produkter betonar vi våra kunders behov och praktisk användning", säger Stalas kategoriansvarige Jari Peltonen. "Detta säkerställer att varje detalj av diskhon förbättrar den dagliga köksanvändarupplevelsen."

Högupplösta bilder finns tillgängliga här.

Utforska STALA ONE-produkter här.

För mer information:

Pasi Härkönen, VD, Stala Oy

E-post: pasi.harkonen@stala.com

Telefon: +358 40 0934 119

Anne Kanervo, marknadsförings- och kommunikationschef, Stala Oy

E-post: anne.kanervo@stala.com

Telefon: +358 40 652 6165

Om Stala

Stala Oy är ett skandinaviskt designföretag som formger, tillverkar och marknadsför innovativa lösningar för funktionella hem. Vår kärnkompetens ligger i att kombinera rostfritt stål, skandinavisk design och funktionalitet. På vår fabrik i Lahtis tillverkar vi produkter märkta med Nyckelflaggan och Design from Finland. De mönstrade, rostfria StalaTex™-ytorna har belönats med de internationellt erkända priserna Red Dot Award: Product Design 2023, Green GOOD DESIGN 2021 Award och Creative Communication Award 2023. Från och med september 2020 ingår Stala i Kovinoplastika Lož Group. www.stala.se

Alla nyheter

Stala på sociala media

#stainlessforlife