Stala*Designer har förnyats

Rita upp bänkskivor, diskbänkar och väggpaneler enkelt i Designer

Stala*Designer, det populära och lättanvända planeringsprogrammet för bänkskivor och diskbänkar, har förbättrats. Vi har behållit lättanvändheten och fyllt på med fler egenskaper. Nu kan du addera ytterligare produkter till en och samma planering. Du kan exempelvis lägga en diskbänk, en bänkskiva utan diskho och en väggpanel i samma planering. Hela paketet får endast en kod, en ritning och ett pris. Stala*Designer fungerar bäst med Chrome, Firefox och Safari.

Stala F-Seven diskbänk med StalaTex mönster FjällNyhet: StalaTex-mönster Fjäll i en F-Seven diskbänk

Seven får nya diskhoar

Produktfamiljen Seven har fått tillökning med två nya hoar. Moderna och rymliga K- och M-Seven hittar du enkelt under fliken Diskhoar i Designer. Bänkskivan utan ho har döpts om till H-Seven (tidigare Steeltop). Även skivtjockleken har utökats med ett nytt alternativ, 20 mm.

Vi har tagit bort nedsäkningen runt diskhon på Seven diskbänkar med en ho vid val av rak kantprofil. Ändringen gäller modeller C, E, L och M samt de nya hoarna K och M. Seven bänkar med två hoar, A- och F-Seven, har fortfarande nedsänkning runt hoarna vid val av rak kantprofil. Vid val av upphöjd kantprofil levererar vi alla Seven bänkar utan nedsänkning. I det nya ritprogrammet Stala*Designer ser man nedsänkningen i bilden som ett streck runt hoarna. 

Mönstrade ytor med StalaTex™

Senaste nytt är materialet StalaTex™, som går att välja till alla produkter i Stala*Designer. StalaTex™ kombinerar det rostfria stålets bästa egenskaper med inredningsmässiga ytmönster. StalaTex™ gömmer undan repor och fingeravtryck samtidigt som mönstren ger stålets yta en varmare karaktär.

StalaTex diskbänk med mönster Lerjord, K-SevenNyhet: Stor diskho K-Seven och stänkpanel med StalaTex-mönster Lerjord

En visualisator till hjälp vid planeringen

Som en ny funktion har vi byggt en 3D-visualisator, med vars hjälp du kan titta på StalaTex-mönstren i modellkökets bänkytor och väggpaneler. Visualisatorn gör det enkelt att se hur mönstren ser ut i olika ytor och hur de passar ihop med skåpluckor av olika färg.

Combo-bänkskivorna utgår ur sortimentet

I samband med att Seven-serien förnyas, försvinner Combo-bänkskivorna ur sortimentet. Sista dagen för beställning av Combo-bänkarna är 2019-03-31 och sista leveransdatum 2019-06-30. Du kan göra planeringar med bänkskivan Combo i det gamla planeringsprogrammet.

Prova det nya Designer ritprogrammet >

Läs mer om StalaTex >

Alla nyheter

Stala på sociala media

#stainlessforlife