Tailor-Made skräddarsydda bänkskivor efter dina mått

Stala by Furhoffs heter numera STALA*Tailor-made

Förutom namnet förnyar vi även sortimentet så att det bättre ska motsvara konsumenternas behov såväl i köket som i hemmets serviceutrymmen. De nya egenskaperna är bl a:

Rymliga och moderna Max-hoar i vilka du enkelt kan diska ugnsplåtar, kastruller och andra skrymmande köksredskap. Utöver sitt snygga utseende har diskhoarna en innovativ bottendesign, som underlättar för vattnet att rinna ut i avloppet. Det gör också diskhon lättare att hålla ren.

En rostfri diskbänk i köket med träbänkskiva

En helt ny modulbänkskiva, vars kantformer tillåter stänk och skvätt i köket.  Maxlängden för våra modulbänkskivor med Max-hoar är 2 meter. Skivan går dessutom extra elegant att kombinera med andra bänkskivematerial. En bättre bänkskiva går inte att få!

Stala Tailor-made Max modul

Modulbänkskivan kan monteras antingen ovanpå en annan bänkskiva eller skarvas dikt an – precis som du vill ha det. En hygienisk, lättrengörlig och tålig bänkskiva i rostfritt är en verklig dröm för hemmakocken. Bakkanten och sidorna är upphöjda för att skydda den intilliggande bänkskivan och den bakre väggen från vattenstänk. Runt diskhon finns plats att förbereda matlagningen. Du sköljer och hackar grönsakerna smidigt i anslutning till kranen och kompostvagnen.

Övriga sortimentförändringar:

Sandoflex-ytan har utgått ur sortimentet medan de mest populära alternativen kvarstår; slipad och blank. Hosortimentet innehåller våra mest sålda diskhomodeller, där Max tillhör de senaste. För att underlätta ditt val har vi rensat ut ett antal diskhoar ur sortimentet.

Konfiguratorn har uppdaterats både när det gäller förändringar och utseende så att den motsvarar Tailor-madesortimentet. Planeringsprogrammet fungerar på samma sätt som förut men med några små tillägg.

Om du har någon idé som du inte kan rita upp i planeringsprogrammet, ta kontakt med oss. Vi hjälper dig gärna att planera din egen, skräddarsydda bänkskiva precis så som du vill ha den.

Köksredskap

Alla nyheter

Stala på sociala media

#stainlessforlife