Välkommen att delta i Stalas online-kurser

Under våren 2022 kommer vi att ordna online-kurser med flera olika teman. Kurstillfällena startar kl. 13.00 (GMT +01:00) och pågår i cirka 30 minuter. Språket är engelska.

Häng med och passa även på att tipsa dina kollegor om kurserna! Du kan anmäla dig via länkarna nedan. 

Våra online-kurser är helt kostnadsfria. Välkommen att delta!

artikkelin_pikkukuva_nostoon_EN_600x360px.jpg


Onsdag 16 februari kl. 13:00 Alveus produkter som en del av Stalas produktportfölj

Under 2021 utökades Stalas produktportfölj med Alveus produkter. Under kursen kommer vi att fördjupa oss i dessa produkter och i fördelarna med dem. Roger Eriksson och Sanna Louhenkilpi blir våra reseguider på resan in i Alveus underbara värld. 

 

Onsdag 21 mars kl. 13:00 Nya nyanser av rostfria diskbänkar

Stalas produktportfölj har uppnått nya klarheter genom Alveus färgade diskbänkar i rostfritt stål. För närvarande finns fyra färger att välja mellan. Under kursen gör vi en djupdykning bland produkter, tillverkningsmetoder och skötselanvisningar. Kursledare är Sanna Louhenkilpi från Stala. 

 

Torsdag 21 april kl. 13:00 Glas- och komposithoar - INSTÄLLT

Glas och komposit är nya och trendiga diskbänksmaterial. Jari Peltonen från Stala lotsar oss fram till fördelarna med dem och leder oss in i nya världar när det gäller valet av material. 

 

Torsdag 19 maj 2022 Stala lanserar något som aldrig tidigare beskådats - Välkommen!

Under 2022 firar vi vårt 50-årsjubileum genom att lansera funktionella lösningar i toppklass, med siktet inställt på att befästa vår position som det ledande designföretaget inom branschen.

Välkommen till Stalas lanseringsevenemang online torsdag 19/5 2022 kl. 13. Vi lanserar två StalaTex-kollektioner från toppen av designvärlden – Trace av Gert Wingårdh och Grid av Matti Klenell. Vid samma tillfälle visar vi även Stala*Ultra, vår nya kollektion av diskhoar.

De fantastiska kollektionerna är inte det enda unika med detta lanseringstillfälle! Här kommer nämligen den fysiska världen att möta den virtuella. Kom och upplev själv vad det innebär!

Anmäl dig här.

 

Onsdag 25 maj kl. 13:00 Designprogram och nya BIM-objekt för arkitekter och designers

Stala tillhandahåller nya BIM-objekt för arkitekter och designers. På kursen går vi igenom objekt i olika format och hur man använder dem i ett designprogram. Kursledare är Ville Siihola. Välkommen!

Anmäl dig här.

 

Torsdag 16 juni 2022 Stala*Ultra - det absoluta toppsegmentet med sin överlägsna kvalitet in i minsta detalj

Diskhofamiljen Ultra representerar det absoluta toppsegmentet med sin överlägsna kvalitet in i minsta detalj. Ultra har en ultramodern, minimalistisk design och den väl genomtänkta utformningen passar alla köksstilar. En premiumho för dig som inte nöjer dig med annat än det allra bästa! Välkommen! 

Anmäl dig här.

Alla nyheter

Stala på sociala media

#stainlessforlife