Vår nya regionchef presenterar sig

Hej!

Jag är född och uppvuxen i Bohuslän och älskar att vara och bo nära havet. Det ger mig energi! Mitt största intresse är allt som har med boll att göra och jag går gärna på fotboll / hockeymatcher när tillfälle ges. Sportintresset har funnits sen jag var ung och det har varit en bra skola till att formas till en positiv och god lagspelare. Att få vara kreativ med design, färg och form och inte minst skapa vackra hem är något som har vuxit fram genom åren och detta är något som jag brinner för och verkligen vill fortsätta att utveckla.

Anna-Maria_Liljeblad_900x600.jpg

Att nu få vara en del av STALA, där jag kan få arbeta både med min hobby och med människor, det kommer att bli jättekul! Jag ser fram emot att få göra skillnad genom det personliga mötet, sälja dessa fantastiska produkter och vara på plats för att skapa möjligheter för min kunder.

Mitt distrikt omfattar söder om Stockholm så jag kommer att resa från Göteborg dår jag bor mellan Skåne och Södermanland. Vecka 25 börjar jag mina kundbesök och jag ser fram emot att träffa er!

”Don’t wait for the perfect moment. Take the moment and make it perfect.“

Anna-Maria Liljeblad
Area Sales Manager / Södra Sverige
070 302 7510


LÄS MER:
Sommaröppettider på fabriken >

Kontaktuppgifter till försäljning >

 

Alla nyheter

Stala på sociala media

#stainlessforlife