Lagom

Moderna kvalitetshoar till kök och tvättstuga

Lagom är helt enkelt bäst. Lagom är en mångsidig serie hoar av högsta kvalitet och innehåller modeller som passar alla storlekar av diskbänkskåp. Lagom har en tidsenlig och chosefri design som passar alla köksstilar. Hoarna är utformade för att vara så rymliga och enkla att rengöra som möjligt.

Hitta din favorit bland 13 olika modeller

Lagom-sortimentet består av 13 olika modeller. De enkelhoiga modellerna är ytterst rymliga och har plats för att diska stora matlagningskärl utan bekymmer. Hemligheten med de dubbelhoiga modellerna ligger i den moderna och tunna mellanväggen, som spar plats i diskbänksskåpet. Lagom är en användarvänlig diskho, som passar skåpstorlekar från 40 cm ända upp till 80 cm eller mer.

MONOedge för alla typer av montering

Monoedge är en kvalitetslösning som gör installationen av hoarna i Lagom-serien enkel, vare sig den monteras nedfälld, plan- eller underlimmad eller undermonterad. Vi rekommenderar i första hand hoar med blandarområde till bänkskivor av trä eller laminat. Ett stadigt, utstickande stänkskydd kring blandaren skyddar bänkskivan från vattenstänk och ger ett utmärkt stöd för kranen. Till bänkskivor av sten passar hoar utan blandarområde bäst, då blandarhålet med fördel görs i själva bänkskivan. Installationsalternativen är många, varav den populäraste är underlimning.

Lagom finns även som BIM-objekt

Lagom diskhoar finns att ladda ner som BIM-objekt. Du hittar objektbiblioteket på vår Proffs-sida där de går att ladda ner både till ArchiCad och Revit.

En ny serie diskhoar som har lagom av allt och inte för mycket av något.

Stala på sociala media

#stainlessforlife