Max

Max-seriens nya maxade diskhoar ger maximal funktionalitet till ditt kök

Stalas produktfamilj Max genomgår en förnyelse från och med den 1 maj 2017. Sortimentet utökas med fyra diskhoar, som är större och rymligare än vanligt. De maximerar funktionaliteten i alla kök där storlek, utseende och funktionalitet värdesätts. Max-hoarnas maximerade utrymme underlättar vid diskning av skrymmande kärl såsom ugnsplåtar, grillgaller och stora kastruller. De rymliga hoarna passar också utmärkt när du vill tina större stekar eller kyla ner varma kokkärl.

Hoarnas minimalistiska och rena design är utvecklad för den moderna, nordiska smaken och passar de allra flesta kök. Tack vare den nya bottendesignen rinner vattnet effektivt ut ur diskhon, som därmed blir enklare att hålla ren. Av de sex olika diskhomodeller som ingår i sortimentet är två försedda med hål för kran. Dessa har ett extra starkt stöd för kranarmaturen, för att du ska kunna välja kran utan att pruta på stilen och kvaliteten!   

Max-hoarna är försedda med MONO-Edge, vilket gör att de kan monteras på alla sätt som önskas – infällda, planlimmade eller undermonterade. I priset ingår ett designat bräddavlopp och en bottenventil, som ger diskhon precis den rätta looken.

Med de skärbrädor som finns som tilläggsutrustning kan du ytterligare öka funktionaliteten. Skölj och skär grönsakerna enkelt direkt intill kranen. De eleganta skärbrädorna fungerar också som lock över diskhon och kan med fördel användas som serveringsfat.

Stala på sociala media

#stainlessforlife