Stala Ultra – diskhoarnas absoluta elit – gör livet enklare för barnfamiljen

Den alldeles nybyggda, svarta villan med sina kringbyggnader gör ett ståtligt intryck. Detta hem för fyra personer har planerats in i minsta detalj och lösningarna är noga genomtänkta för att det ska fungera. Köket är sannerligen inget undantag.

STALA_Ultra-70_sink_800px_01.jpgI köket har stor omsorg lagts på fungerande lösningar som underlättar vardagen och de dagliga sysslorna – utan att pruta på den eleganta utformningen.

Noora, mamman i familjen, berättar om hur de kom fram till valet av den rostfria diskhon Stala Ultra-70:

”Till vårt nya kök valde vi diskhon Stala Ultra, eftersom vi särskilt ville ha en stor diskho där vi ryms att diska all disk som blir efter en barnfamilj. En ho av rostfritt stål var ett enkelt val, eftersom den är hygienisk och lätt att hålla ren. Som material håller ju rostfritt för evigt.”

STALA_Ultra-70_sink_800px_02.jpg
Rostfritt stål är ett material som håller för evigt och som går att återvinna om och om igen. En rostfri diskho är hygienisk och enkel att hålla ren.

”Vi ville också ha diskhon undermonterad i bänkskivan. Och eftersom Ultrahon inte har några onödiga skrymslen, är den jätteenkel att hålla ren. Dessutom är den en fröjd för ögat”, tillägger Noora.

STALA_Ultra-70_sink_800px_04.jpg
Ultra-kollektionen förenar lättskötthet, hygien och funktionalitet. En specialitet hos Ultra är den integrerade silkoppen. Silkoppen är med andra ord helt fogfri, vilket lyfter hygienen till en helt ny nivå. 

Efter några månaders användning kan Noora konstatera att de är väldigt nöjda med sina val. Det är fint att höra att Ultra-diskhon infriat förväntningarna i dagligt bruk hos en barnfamilj. Vi önskar Nooras familj många fina stunder i det nya köket!

STALA_Ultra-70_sink_800px_03.jpg
Ultra-diskhoarna är omsorgsfullt designade in i minsta detalj. Den fogfria utformningen är en fröjd även för den skarpaste av blickar och gör hygienen till en del av livet.

Se ett videoklipp från Nooras kök.

 

Läs mer:

> Diskhokollektionen Stala Ultra

> Nu hos Stala: Ultra-kollektionen – diskhoarnas absoluta elit

Alla nyheter

Stala på sociala media

#stainlessforlife